اردني انجلش
اهلا و سهلا بكم في منتداكم و كل عام و انتم بالف خير




انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اردني انجلش
اهلا و سهلا بكم في منتداكم و كل عام و انتم بالف خير


اردني انجلش
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

German Sweet Chocolate Cake I

اذهب الى الأسفل

German Sweet Chocolate Cake I  Empty German Sweet Chocolate Cake I

مُساهمة من طرف GNASSORA الجمعة 22 أبريل 2011 - 23:44

German Sweet Chocolate Cake I


German Sweet Chocolate Cake I  69244German Sweet Chocolate Cake I  69244




INGREDIENTS




  • 4 (1 ounce) squares German sweet chocolate
  • 1/2 cup water
  • 2 cups all-purpose flour
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 cup butter, softened
  • 2 cups white sugar
  • 4 egg yolks
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 cup buttermilk
  • 4 egg whites
  • 12 fluid ounces evaporated milk
  • 1 1/2 cups white sugar
  • 3/4 cup butter
  • 4 egg yolks
  • 1 1/2 teaspoons vanilla extract
  • 1 (8 ounce) package flaked coconut
  • 1 1/2 cups chopped pecans


DIRECTIONS



  1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line bottom of 9x13 pan with parchment paper.
  2. Microwave chocolate and water on high for 1 1/2 to 2 minutes. Stir halfway through. Stir until all is melted and smooth.
  3. In a medium bowl, mix together flour, soda and salt. Set aside.
  4. In a large bowl, cream 1 cup butter and 2 cups sugar until light
    and fluffy. Add 4 egg yolks one at a time, beating well after each
    addition. Stir in chocolate and 1 teaspoon vanilla. Add flour mixture
    alternately with buttermilk. Beat after each addition until smooth.
  5. In a separate bowl, beat egg whites on high until soft peaks form. Gently fold into batter. Pour into 9x13 inch pan.
  6. Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 minutes, or until
    toothpick inserted into center of cake comes out clean. Cool completely,
    then frost with coconut-pecan frosting.
  7. Combine milk, 1 1/2 cup sugar, 3/4 cup butter, 4 egg yolks and 1
    1/2 teaspoons vanilla in large saucepan. Cook and stir on medium heat
    for about 12 minutes, or until thick and golden brown. Remove from heat.
    Stir in coconut and pecans. Cool to room temperature, and spreading
    consistency
Nutritional Information
German Sweet Chocolate Cake I
Servings Per Recipe: 24
Amount Per Serving
Calories: 438


  • Total Fat: 26.5g
  • Cholesterol: 112mg
  • Sodium: 278mg
  • Total Carbs: 47.7g
  • Dietary Fiber: 1.7g
  • Protein: 5.3g
GNASSORA
GNASSORA
مؤسسين الشبكة
مؤسسين الشبكة

انثى
عدد المساهمات : 7167
نقاط : 25972
السٌّمعَة : 59
تاريخ التسجيل : 11/01/2011
الموقع : Jordan
تعاليق : TO BE OR NOT TO BE THAT``S THE QUESTION

https://jordan-english.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى