اردني انجلش
اهلا و سهلا بكم في منتداكم و كل عام و انتم بالف خير




انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اردني انجلش
اهلا و سهلا بكم في منتداكم و كل عام و انتم بالف خير


اردني انجلش
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لمحبي الكشررررري الكشري وصل ..................

اذهب الى الأسفل

 لمحبي الكشررررري  الكشري وصل .................. Empty لمحبي الكشررررري الكشري وصل ..................

مُساهمة من طرف fofo الجمعة 23 ديسمبر 2011 - 19:38



لمحبي الكشرررررررررررررررري

الكشري وصل ..................

المقادير :

مكرونة مقصوصة وشوية مكرونة اسباجتي
رز وشعيرية
عدس بجبة اللي هو العدس البني
صلصة
بصل وثوم
وزيت
وخل ابيض
ملح وفلفل وكمون وكزبرة ناشفة ومطحونة

الطريقة :

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

1- سخني ميه مع شوية ملح وزيت
2- بعد ما الميه تغلي حطي المكرونة وقلبيها
3- كده المكرونة استوت
4- صفيها واشطفيها بميه باردة
5 - حطي المكرونة في الحلة ومعاها شوية
زيت زيتون وملح

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

اغسلي العدس واغليه وشيلي الريم اللي على الوش
وسيبيه على نار متوسطة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

1- في نفس المكان اللي هنسوي فيه الرز
2- نحمر البصل اللي هنحطه على وش الكشري
3- نطلعه من الحلة ونحطه على ورق المطبخ
علشان ينشف من الزيت ويقرمش

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

1- في نفس الزيت المتبقي من البصل نحط الشعيرية
ونقلبها لحد ما لونها يكون ذهبي
وبعد كده حطي العدس المسلوق
2- حطي الرز بعد ما تكوني غسلتيه وصفتيه من الميه
3- قلبي شوية العدس والرز والشعيرية
4- حطي الملح وحطي الميه
5- خلاص كده الرز استوى


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

دي علب الصلصة اللي انا استعملتها
1- ابشري البصل والثوم بشر ناعم وقلبيهم على النار
مع الزيت
2- ضيفي الصلصة وقلبي وبعد كده حطي خل وميه
3- لما تقرب تتسبك حطي ملح وفلفل وكزبرة
وقلبيهم وسيبيه على نار هادية لحد ما تتسبك على الاخر


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

قطعي الطماطم وافرمي ثوم وملح وفلفل وكمون وكزبرة
وزيت زيتون وليمون وشطة حمرا وقلبيهم

هيكون شكله كدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

طريقة الغرف :
1- حطي في طبق عميق الرز
2- وبعد كده المكرونة
3- وبعد كده الصلصة
وفي الاخر البصل المحمر والطماطم

والف هنـــــــــــــــــا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

منقووووووووووووول
fofo
fofo
عضو مجتهد
عضو مجتهد

انثى
عدد المساهمات : 158
نقاط : 5344
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 14/05/2011
العمر : 26

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى