اردني انجلش
اهلا و سهلا بكم في منتداكم و كل عام و انتم بالف خير



الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

أهلا وسهلا بك اردني انجلش.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.




 

اردني انجلش :: التعليم العام :: التعليم العام :: منتدى الطلاب والطالبات

شاطر
الجمعة 22 أبريل 2011 - 23:44
المشاركة رقم: #
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
مؤسسين الشبكة
الرتبه:
مؤسسين الشبكة
الصورة الرمزية


البيانات
انثى
عدد المساهمات : 7166
نقاط : 23072
السٌّمعَة : 59
تاريخ التسجيل : 11/01/2011
الموقع : Jordan
تعاليق : TO BE OR NOT TO BE THAT``S THE QUESTION
التوقيت

الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://jordan-english.yoo7.com


مُساهمةموضوع: German Sweet Chocolate Cake I



German Sweet Chocolate Cake I

German Sweet Chocolate Cake I







INGREDIENTS




  • 4 (1 ounce) squares German sweet chocolate
  • 1/2 cup water
  • 2 cups all-purpose flour
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 cup butter, softened
  • 2 cups white sugar
  • 4 egg yolks
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 cup buttermilk
  • 4 egg whites
  • 12 fluid ounces evaporated milk
  • 1 1/2 cups white sugar
  • 3/4 cup butter
  • 4 egg yolks
  • 1 1/2 teaspoons vanilla extract
  • 1 (8 ounce) package flaked coconut
  • 1 1/2 cups chopped pecans


DIRECTIONS



  1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line bottom of 9x13 pan with parchment paper.
  2. Microwave chocolate and water on high for 1 1/2 to 2 minutes. Stir halfway through. Stir until all is melted and smooth.
  3. In a medium bowl, mix together flour, soda and salt. Set aside.
  4. In a large bowl, cream 1 cup butter and 2 cups sugar until light
    and fluffy. Add 4 egg yolks one at a time, beating well after each
    addition. Stir in chocolate and 1 teaspoon vanilla. Add flour mixture
    alternately with buttermilk. Beat after each addition until smooth.
  5. In a separate bowl, beat egg whites on high until soft peaks form. Gently fold into batter. Pour into 9x13 inch pan.
  6. Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 minutes, or until
    toothpick inserted into center of cake comes out clean. Cool completely,
    then frost with coconut-pecan frosting.
  7. Combine milk, 1 1/2 cup sugar, 3/4 cup butter, 4 egg yolks and 1
    1/2 teaspoons vanilla in large saucepan. Cook and stir on medium heat
    for about 12 minutes, or until thick and golden brown. Remove from heat.
    Stir in coconut and pecans. Cool to room temperature, and spreading
    consistency
Nutritional Information
German Sweet Chocolate Cake I
Servings Per Recipe: 24
Amount Per Serving
Calories: 438


  • Total Fat: 26.5g
  • Cholesterol: 112mg
  • Sodium: 278mg
  • Total Carbs: 47.7g
  • Dietary Fiber: 1.7g
  • Protein: 5.3g






الموضوعالأصلي : German Sweet Chocolate Cake I // المصدر : اردني انجلش // الكاتب: GNASSORA



توقيع : GNASSORA






الإشارات المرجعية

التعليق على الموضوع بواسطة الفيس بوك

الــرد الســـريـع
..





تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة